SOintoFOOD на една годинка!

Скъпи приятели,

Съвсем скоро нашето хубаво списание ще отпразнува своя първи рожден ден. Връщаме лентата назад, когато в края на 2015 година, точно на 9-ти декември, с много трепет и вълнение публикувахме нашия първи празничен брой:

Korica
Брой 1 / Декември 2015

Невероятно е колко много постигнахме през тази една година – в скромни 6 издания успяхме да публикуваме точно 248 рецепти и да представим над 85 български кулинарни блога. Всички ваши креативни идеи, вкусни рецепти и красиви лични чувства, емоции и усмивки, оживяха на общо 566 пъстри страници, а приятелите и читателите ни станаха безброй!

covernew
Брой 6 / Октомври 2016

За всичко това – пак и отново от сърце благодарим и се надяваме, че всички вие – блогъри, приятели и читатели на SOintoFOOD, ще бъдете с нас и през следващата година, за да продължим заедно да създаваме красота, да достигаме нови хоризонти и най-важното – да продължим да готвим с любов!

По случай нашия малък празник, а и в унисон с наближаващите коледно-новогодишни празници, бихме искали да ви зарадваме с нашата първа игра с награда. Изпратете ни ваша любима празнична рецепта , придружена със снимка до 7-ми декември включително, а на 9-ти декември, на нашия рожден ден, на случаен принцип ще изтеглим един от вас, който ще получи този прекрасен декоративен коледен венец, специално изработен за нас от NESCH Decoration.

IMG_1891.JPG

Тъй като този декември няма да имаме издание, всички рецепти и снимки ще публикуваме в специален коледен албум на страницата на списанието във Фейсбук, за да можем всички заедно отново да създадем, макар и под друга форма, частица коледна магия.

Очакваме ви!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s